Haber

Narlıdere’den Engelsiz Yaşama Destek

Narlıdere Belediyesi, Engelli Hizmet Birimi ile Engelliler ve Sosyal İşler Komisyonu düzenlemesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşları Park Orman Narlıdere’de ağırladı.

Engelsiz Narlıdere için birçok yatırımı hayata geçiren Narlıdere Belediyesi, özel ihtiyaç sahibi bireylerin ve ailelerinin hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Son olarak Narlıdere Belediyesi, Engelli Hizmet Birimi ile Engelliler ve Sosyal İşler Komisyonu’nun organizasyonu ve CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı’nın da takviyesiyle ilçede yaşayan manyak vatandaşları belediyeye ait Park Orman Tesisleri’nde buluşturdu. Özel gereksinimli çocuklar ve ailelerinin keyifli bir gün geçirdikleri eğlenceli anlara sahne oldu.

Sömestr tatilinde de ortada vakit geçirmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, müzik eşliğinde eğlenceli bir gün geçirdi. Narlıdere Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Ay ile CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Dingin’in de katıldığı etkinliğe çocuklarla yakından ilgilenildi.

Narlıdere Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Ay, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Belediyemiz özel ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındadır. Engeli olmayan vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımını desteklemeye devam edeceğiz.” Engelliler ve Sosyal İşler Kurulu Üyesi Serap Sefer de engelli bireylerin yaşadıkları sorunlara çözüm ürettiklerini ve ortak yaşama kültürünü geliştirecek çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haber-mutki.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu